Fotograf John Rosencranz

Det är väl här jag ska skriva en massa pretentiösa saker om mig själv i tredje person. Jobb eller inte.. kort och gott är kameran med mig i princip varje steg jag tar, varför jag ser mig själv lite som en betraktare genom kameran.IMG_1190

Nyfikenheten för vad som kan uppnås och åstadkommas är en viktigt ingrediens för mig, något som får mig att röra mig inom ett brett område när det gäller objekten och miljöerna för mina bilder, och jag inbillar mig väl att det genom detta sker en form av korsbefruktning som lyfter nästa bild till en ny nivå. Jag trivs med känslan av att det hela tiden finns något nytt att lära, upptäcka eller testa.

En egenskap som jag personligen värderar när det kommer till vara kreativ och tänka i nya banor. Med detta sagt, är det bara höra av dig om behovet eller intresset för en fotograf finns. Vanligast är att jag plåtar med modeller och fine art och fotokonst i kommersiellt syfte, men så fort möjligheten ges skapar jag gärna tillsammans med privatpersoner såväl som med företag, _MG_5581porträtt som skiljer sig från klassiska studiobilder á la skolfoto.

Vill du ha bilder med lite spets på, på dig själv eller någon som du tycker om? Oavsett om du vill få dig själv dokumenterad i ett sportsligt sammanhang, fest, ute i naturen eller bara vill vara lite crazy.. hör gärna av dig så arbetar vi fram någonting. Som fotograf har jag Stockholm som utgångspunkt, och med ett arbetsfält utan geografiska begränsningar.

e-post: john@johnrosencranz.se

tel: +46 (0) 70-630 80 64

Du kan även fylla i formuläret om du vill bli kontaktad av mig

[contact-form-7 404 "Not Found"]