Privat porträttfotografering

Det är något speciellt med bilder som är professionellt tagna, bilder som har det där lilla extra. Eller kanske porträtt som faktiskt både är planerade, fotograferade och redigerade till något som dekorativt kommer till sin rätt på väggen i vardagsrummet.

Jag fotograferar på plats, ute eller inomhus.. Med min bärbara studio är möjligheterna obegränsade. Det viktiga är dock att ni för de bilder ni önskar, varför fotografering är kostnadsfri och ni betalar bara för bilderna ni vill ha.

Så här går det till.

Efter vårt första samtal kring ditt önskemål, bestämmer vi tid och plats för själva fotografering. Inom tio dagar, har ni ett personligt galleri på nätet, varifrån ni endast väljer ut de bilder som ni önskar beställa.

PRISER PRIVATPERSONER

1. Porträttfotografering

Du får unika professionella bilder, som förmedlar den känsla som du vill. Porträtt- husdjurs-, gravidfotografering fr. 1750:- kr

?Delbetala fotograferingen?

Fotograferingen sker på plats i utvald miljö. Räkna med 30 min till 1 timmes fotografering. Bilderna läggs in i ett personligt och lösenordsskyddat bildbibliotek. Möjlighet att köpa till bilder och givetvis hjälp med förstoringar, utskrift.

Vill du ha hjälp med Make up, tillkommer 495 kr/tim

2. Betala bara för bilderna du vill ha

Fotografering genomförs utan någon kostnad, bilderna redigeras och läggs upp i en bildbank med unikt lösenord för dig. Där kan du sen, i lugn och ro välja och beställa de bilder som är intressanta för dig och för ett specifikt ändamål.

3. Modell för en dag

fr. 1 695:-En make up artist stylar dig som en modell, och vi tar snygga lifestyle- & fashionbilder, som efterbearbetas till högkvalitativa modellbilder. Fotograferingen sker utomhus

5.Bröllops-, Event- och Studentfoto fr. 4500 kr

?Delbetala fotograferingen?

Stora händelser är alltid härlig att ha professionellt dokumenterade. Bröllopet, dopet, studenten, konfirmationen eller någon högtidsfest. Du kan välja allt ifrån portätt från den stora dagen, till att jag är med hela tiden och tar både porträtt och dokumenterar det som händer och sker.

VILLKOR Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna på min hemsida/ blogg och i annan marknadsföring om inget annat är skriftligt avtalat. Resor med bil utanför Halmstad debiteras med 42 kr/mil Alla priser inklusive moms. Innehar F-skattsedel.

[supsystic-gallery id=12 position=center]