Jag kunde bara inte köra förbi. Det såg förvisso mer spännande ut från vägen, men att låta det passera outforskat kändes helt enkelt inte ok. Jag misstänker att det är något gammalt magasin av något slag och som uppenbarligen har gjort sitt..

Det som kittlar mig mest när jag hittar en plats som denna, det är de små detaljerna.. De som på något sätt berättar vad som har hänt.. Vid en viss tidpunkt slogs den sista spiken i kistan, och byggnaden lämnades åt sitt öde.. och här var det nog galgen som hängde ensam på en spik som blev husets historieberättare..

Även om byggnaden inte blev en fotografisk högvinst, var det ändå mer belönande än om jag hade valt att tagit någon av de större vägarna på väg hemåt.

Fotografering av övergivet hus-16 Fotografering av övergivet hus-2   Fotografering av övergivet hus-5  Fotografering av övergivet hus-7 Fotografering av övergivet hus-8  Fotografering av övergivet hus-10 Fotografering av övergivet hus-11 Fotografering av övergivet hus-28  Fotografering av övergivet hus-14