Alltså.. Vilket folkfest!! Som inflyttad till Halmstad har jag aldrig greppat dess storhet. Jag pratar om studentbalen på Tylösand. Ja, jag har hört talas om den, men ändå.. Släng dig i väggen Håkan Hellström var min spontana tanken när jag kom fram till hotell Tylösand. Folk har stått och köat i timmar, de satt där i brassestolar och med uppdukade pick-nick bord..det var min första betraktelse, den andra var..Hur tusan ska jag kunna ta mig igenom denna massiva vägg av människor för att få en bild på sonen?

Jag hade dock fått information om att de skulle vara bland de första paren som anlände, så jag bad vädjande till några i publiken om hjälp, med förklaringen att jag snart skulle vara klar och inte längre stå i vägen. På något vänster hamnade jag inne på röda mattan precis där den slutade och paren tog sina sista steg in i hotellet.  Så där blev jag sittandes.. I typ 2 timmar!!

När jag ändå är här, är det väl lika bra att plåta på tänkte jag, och kände mig som en hovfotograf för Svensk Dam tidning. I vilket fall som helst var det en ära att få se den glädje och stolthet som glittrade i ögonen på alla de par som passerade. För min egen del kommer jag att tränga mig fram till röda mattan om ett par år igen 😉

Här är några bilderna..  Vill se du alla bilderna och på flera par kan du klicka här

image

Några Selfies under fotograferingen

image

Uppvaktade som få

 

image

En återkommande pose

image

 

Vill se du alla bilderna och på flera par kan du klicka här