Kurser & Fotocoaching

 

Så tar du bättre bilder – Fotografering för nybörjare

Oavsett om du har en system- eller kompaktkamera, kanske du har den där önskan om att få ut mer av den. Du kanske vill ta bilder som du faktiskt känner att du vill printa och sätta upp på väggen därhemma. Eller, du kanske vill känna att du får en större frihet att faktisk ta de bilder du tänker dig att du ska ta.

Ur innehållet:

Ta kontroll över din kamera 

Kursen ta bättre bilder är en nybörjarutbildning som vänder sig till dig som vill utveckla ditt fotograferande till en nivå som gör att du får en större kontroll över dehttp://www.johnrosencranz.se/wp-admin/admin.php?page=booking/wpdev-booking.phpwpdev-bookingt slutliga resultatet.

Vad är alla knappar till för? 

Fotar du fortfarande med helautomatisk inställning? Då är det kanske dags att släppa taget, och få ut den fulla potentialen från din kamera. Vi går igenom vilka knappar du behöver använda och vilka du kan strunta i.

Hitta och ta bilden 

Hur hittar man den där iögonfallande bilden, vad ska vi titta efter? Du får lära dig att tänka som en fotograf, och se det du tidigare kanske har missat, och därmed får med dig bättre bilder hem.

Skapa djup i bilden 

”Här sitter jag med en nyinköpt systemkamera, men ändå får jag inte de där proffsiga bilderna som jag vill” känner du igen tankebanorna? Det handlar komposition, hur du skapar bilden. Du får lära dig vad du behöver ta hänsyn till för att få den betraktande blicken att sugas in i bilden.

Vad är ”rätt och fel” när det kommer till fotografering?

Fotograferingens värld är fylld av åsikter, tyckande och tänkande. Vad är egentligen rätt och fel?

Antal deltagare 4-6

Omfattning: 1 dag (9-16)

Pris: 1 100 kr inkl. Lunch

 

Privatlektioner /Coaching

Här bestämmer du själv vad vi ska fokusera på. Vi pratar oss samman kring hur många områden vi ska täcka in, och hur mycket tid vi ska tillbringa tillsammans. Efter kursen har du även möjlighet att skicka bilder till mig för granskning och återkoppling. Går även utmärkt att genomföra på distans.

Pris: 1:a timmen 850 kr därefter 650 kr/timme