Porträtt i gråskala

 Jag kan erkänna att jag gärna fastnar framför tv’n när det visas en gammal Åsa-Nisse film. Det är dock inte för handlings skull som jag tittar, utan för det svart-vita fotot. Det är vackert, rent och av någon anledning så får jag känsla av att det alltid var sol på den svart-vita tiden.

Efter fotograferingen, när jag väl sitter framför datorn, är det sällan jag kan låta bli att se hur bilderna tar sig ut i gråskala. Igår var det dags för fotografering med modellen Amanda och make-up artisten Elvira.

photoshoot
Med en idé i huvudet gör jag mitt bästa för att beskriva hur mina tankar går, därefter tar Elvira över. När det kommer till hennes arbete, så är jag alltid mer än trygg.
_MG_2791-Recovered
Dags för fotograferingen, arbetar vi för den aktuella bilden fram det rätta ljuset
Backyard_BNW
Skuggornas vara eller icke vara kan dela upp oss i två läger. Personligen tycker jag om att arbeta med dessa.
photoshoot_1
En lätt överexponerad bild kan ge en känsla av att vi vrider tillbaka klockan några årtionden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *