Incense

29 november, 2014
Fotografering, Fotoprojekt, kreativitet

Det är grått utomhus, och i ärlighetens namn så är min inspiration för att ge mig ut och ta bilder ganska låg just nu. Detta är dock inte detsamma som lusten för att fotografera är borta. Efter att ha rafsat runt i mina lådor efter något lämpligt objekt att fördriva tiden med, så hittade jag ett paket med rökelser med tillhörande hållare.  

Detta blev resultatet, om jag inte räknar med huvudvärken från den intensiva doften från rökelserna.

Kamerans inställningar
ISO 500, F/4, 1/100

incense11 (8)

  incense11 (9)

incense11 (12)

incense11 (11)

     incense11 (3)

Leave a Comment

Fotografering, Fotoprojekt, kreativitet

Det är grått utomhus, och i ärlighetens namn så är min inspiration för att ge mig ut och ta bilder ganska låg just nu. Detta är dock inte detsamma som lusten för att fotografera är borta. Efter att ha rafsat runt i mina lådor efter något lämpligt objekt att fördriva tiden med, så hittade jag ett paket med rökelser med tillhörande hållare.  

Detta blev resultatet, om jag inte räknar med huvudvärken från den intensiva doften från rökelserna.

Kamerans inställningar
ISO 500, F/4, 1/100

incense11 (8)

  incense11 (9)

incense11 (12)

incense11 (11)

     incense11 (3)